Blog

Hvad er en Vibrationsmåler?

En vibrationsmåler giver en real-time vibrationsmåling eller frekvensmåling over de roterende, eller vibrerende, dele af din pumpe, generatoranlæg, anlæg eller hvad nu du ønsker at måle. Man kan måle næsten alt med en god vibrationsmåler. Med den viden du får fra vibrationsmålingen, kan du lave forebyggende vedligeholdelser på dine maskiner, eller holde øje med hvor store vibrationer et byggeri udsættes for. Det hjælper dig med at undgå unødvendige reparationer og driftstop, da du kan sørge for at undgå vibrationer der er for kraftige, eller lave de foranstaltninger du skal, når vibrationerne når et vidst niveau.

Brugervenligt målesystem

Moderne vibrationsmålere er meget brugervenlige, så det er både nemt og effektivt at bruge dem til måling af vibrationer under hele anlægs- og byggeprocessen. Vibrationsmålerne er indbygget med et modul der automatisk fortæller dig hvis grænsen overskrides, så du hurtigt kan stoppe det nuværende arbejde og foretage de nødvendige foranstaltninger. Disse SMS-alarmeringer kan sendes ud til alle involverede parter, så det ikke kun er dig der modtager dem. Det vil altså sige, at føreren af f.eks. en gravemaskine også strakt kan blive notificeret over mobilen, hvis hans arbejde medfører for store vibrationer. Derudover kan en vibrationsmåler også løbende give rapporter over den mængde vibrationer der udsendes, så man hele tiden har overblik over det og styr på at man overholder alle de forskellige grænser.

Alt i alt er en vibrationsmåler altså den bedste løsning for dig der arbejder i tæt beboede områder med arbejde, som sender store vibrationer ud. Vibrationsmålere kan både lejes og købes, så du ikke behøver at investere i en, hvis det kun er sjældent det er nødvendigt for dig at bruge en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *