Blog

Brug naturen som din åbne legeplads

Naturen er et fantastisk sted, og selvom meget underholdning i dag foregår foran en skærm, skal vi ikke glemme de mange berigende muligheder, der findes ude på den anden side af vinduet i naturen. Der er så mange muligheder, og der er plads til kreativ leg og fantasi.

Herunder kan du læse om nogle af de sjove og spændende ting, du kan foretage dig, næste gang du tager ud i naturen. Måske det endda vil være med til at gøre, at du af og til vælger en tur i naturen før en flad skærm indenfor.

Find rav i naturen

Rav er millioner af år gamle små klumper, der er spændende at gå på jagt efter – mest når det så endelig lykkes at finde det. Det kan give den største tilfredsstillende oplevelse, og fornemmelsen i kroppen kan leve længe over flere dage – måske indtil du finder dit næste stykke rav.

Du kan gøre jagten lidt lettere for dig selv ved at benytte smart og praktisk udstyr, og det er der ganske enkelt ikke nogen grund til ikke at gøre.

Ravlygte

En ravlygte er et super smart værktøj, der gør det lettere at få øje på rav, når det er mørkt. Det betyder altså, at du også om aftenen og natten gå på spændende skattejagt efter lysende klumper af rav. Lygten udsender nemlig lys, der får rav til at lyse op i mørket. Det er altså smart!

Ravkese

Med en ravkese i vandet kan du få hjælp til at overskue de mange ting på havets bund. Det er en si, hvor du langsomt kan sortere alt det fra, der ikke er interessant. Lidt som man fandt guldklumper i gamle dage. Det er spændende at køre fingrene gennem de mange ting, og en dag vil du med stor overraskelse og begejstring støde på dit første stykke rav.

Brug skove og lignende steder til sjove lege

De mange skove er oplagte til sjov leg. Du kan lege mange af de kendte lege, hvor man skal gemme sig, hvilket er muligt blandt træer, bakker, store sten og andre terræn. Det er den perfekte måde at udnytte naturen på, og det er en langt mere spændende måde at lege lege på, end hvis det ikke foregik i naturen.

Her kan fantasien få fri leg, og det kan også skabe udfordrende forhindringer, hvis I udnytter faldne stammer og lignende. Det kan kun blive sjovt.

Leg med vandting ved stranden

Stranden indbyder også altid til sjov leg. Du kan på forhånd købe nogle sjove ting, der er beregnet til at lege med i vandet. Når du har det på plads, er det bare med at drage mod vandet. Her kan distancerne være store, og derfor kan det fx være sjovt at kaste frisbee eller spille med boldspil mellem to personer.

Man kan også få sjove bolde, der kan hoppe på vandet, så I er nødt til at stå ude i vandet og ellers kaste bolden, så den hopper på vandet over lange distancer. Der er altså mange muligheder, og her kan I igen også passende finde på jeres egne sjove lege.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *