Blog

Har du styr på alt dit udstyr?

I alle livets henseender er det vigtigt at have udstyret i orden, og her på Udstyrsguiden.dk dækker vi Danmarks behov for udstyr meget bredt.

Dette indlæg skal handle om at have det rigtige udstyr når det bliver hyggetid i soveværelset. Du er helt sikkert ikke i tvivl om, hvor vigtigt det er at huske kondom, hvis du er sammen med en ikke-fast partner, eller du ikke ønsker at hyggen skal ende med graviditet.

Men ved du, at et kondom faktisk ikke bare er et kondom, og at der findes ekstremt mange forskellige typer, som du med fordel kan sætte dig lidt ind i, for at finde et kondom der passer præcis til dit og din partners behov.

For mange mænd er for tidlig udløsning et stort problem, hvilket kan være ekstremt ødelæggende for jeres sexliv. Og det værste er, at jo mere man som mand fokuserer på problemet, jo værre bliver det, fordi det i høj grad er et psykologisk anliggende.

Der findes en masse teknikker man kan prøve af for at afhjælpe problemet, og dermed holde længere i sengen, men mange af dem har ikke den store effekt.

Derimod er kondomer med bedøvende creme blevet ekstremt populære, da de ganske enkelt bedøver penis en lille smule, således at lysten til at få udløsning ikke kommer lige så hurtigt.

De bedøvende kondomer kan købes mange steder online, og du kan få dem leveret diskret direkte i din postkasse. Så det er altså ret enkelt at prøve dem af, for at se om det er noget der virker for dig.

Har du det omvendte behov, hvor du altså ønsker at øge følsomheden, enten fordi du er træt af at bruge kondom, eller fordi du har svært ved at komme med det på, så kan du overveje at prøve ekstra tynde kondomer. Du kan få nogle der er ekstremt tynde, og dermed opnår du altså øget følsomheden, da laget af gummi ganske enkelt er tyndere.

Du bør også være meget opmærksom på, om du bruger den rigtige størrelse kondom, da du ellers risikerer at kondomet enten sprænger eller falder af. En god hovedregel er, at hvis omkredsen rundt om din penis i erigeret tilstand er mindre end 12 cm, så bør du overveje at bruge små kondomer, mens du hvis den er mere end 14 cm bør overveje at bruge store kondomer. Er omkredsen et sted der i mellem, så vil kondomer i almindelig størrelse typisk være de bedste for dig.

Du du har fået styr på de ting du gerne vil have, så kan du altid hoppe over på Pricey.dk og finde det til markedes skarpeste pris!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *