Indendørs

Gør julen lidt sjovere

Er du også blevet lidt træt af julen og alt hvad der kommer med den? Så er det måske på tide at gøre noget mere ud af den. Ikke at du skal til at gå op i julen lige pludselig, den kan have det som den ser ud. Nej, der er en masse andre ting, som du kan gøre ud af julen.

Du kan starte en hobby, lave dit eget juleritual, som intet har med julen at gøre, eller du kan lave din egen julekalender! Måske endda en, fyldt med vittigheder?

Julen kommer med en masse konkurrencer

Julen behøver ikke kun at betyde besynderlig trædans og en masse sære ritualer. Den kan også betyde konkurrencer og spænding.

Der findes nemlig en masse konkurrencer derude, som man kan deltage i, hvis man skulle føle sig op for det. Ligesom lotto i særsæsoner, så kommer der julekonkurrencer i julen, som ikke nødvendigvis handler om julen og som er mere end spændende at deltage i. Vind i julekonkurrencer og vind en masse penge. Så behøver julen ikke længere at handle om kedelige traditioner, men kan i stedet handle om dig, som vinder en masse penge.

Hvis du er til fart over feltet og spændende udfordringer og alligevel elsker at spille, hvorfor så ikke deltage i disse julekonkurrencer?

Så kan du også have noget at glæde dig til i julen. Hvorfor skulle du være den eneste, som ikke får noget ud af det? Sådan behøver det ikke længere at være. Julen kan også være sjov for dig. Når alt kommer til alt, så er julen jo glædernes tid.

En vittighedskalender

Der er også andre måder at gøre hverdagen i julen sjovere på. Ved bogstavelig talt grine lidt. Få dig selv til at grine med vittigheder. Og gør det dog hver dag, nu du er i gang. Du kan endda lave en vittighedskalender ud af det.

På denne måde kan du stå op til en god vittighed om dagen, hvilket kun er dejlig måde at starte dagen på! Man kommer aldrig forkert i byen med korte sjove vittigheder. Eller få nogle andre til at lave den, hvis du ikke vil spoleres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *