Blog

Du kender behovet for et nyt display 

Du kender behovet for et nyt display 

Næsten alle brugere med en smartphone kender til problemet ved have en ødelagt skærm. Denne situation kan meget nemt hænde i løbet af din hverdag. Som bekendt så er iPhone meget skrøbelige, hvortil selv ubetydelige hak kan skabe ødelæggende skade på displayet og derved gøre jeres telefon ubrugelig. I kender naturligvis til situationen hvor et barn har jeres smartphone og  tilfældigvis kommer til at skade den. Den klassiske skade på de nuværende mobiler er påført deres skærme, idet de er yderest følsomme for stød. Det mest naturlig beslutning vil derfor være at købe den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det høje mængde skader på alle slags telefoner på det internationale marked, har en bred vifte af butikker besluttet sig for at investere i glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres iPhone uden at skulle købe en helt anden skærm. Ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen garanti for at jeres mobil ikke bliver ødelagt når I taber den.  

SmartGlass er den bedste skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi stor ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle konstruere den bedste beskyttelse til kunderne. Vi har gennem en svær udvikling skabt SmartGlass, som minder om ordinært skærmbeskyttelse på de fleste områder. Traditionelt beskyttelse til skærme er designet med skrøbeligt materiale og kan netop ved leethed gå i stykker ved små stød. Hvis man investerer i SmartGlass er du garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er designet af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som giver skærmbeskyttelsen bevægelighed som derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan klare flere slag inden I vil opleve skader på jeres skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den specifikke udgave 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde naturligvis dække hele skærmen, således du ikke sidder med udsatte steder på din skærm. Her er SmartGlass skræddersyet til den enkelte telefon udgave, så man kan prøve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og smartphonen. Dette garantere dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun beskytter lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass din gode ven inden for skærmbeskyttelse.  

Når du skal købe den ultimative beskyttelse af skærm er det essentielt at tænke på monteringen, eftersom det skal være nemt for jer at montere selve skærmbeskyttelsen på din telefon, da I sikkert har oplevet at der ved placering af skærmbeskyttelse muligvis kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis du køber SmartGlass undgår du disse problemer, da du modtager et monteringsværktøj, som assisterer jer med at fjerne de berygtede luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer jer med at placere jeres beskyttelse optimalt, så I slipper for at skærmbeskyttelsen ikke beskytter hele skærmen eller sidder forfærdeligt på mobiltelefonen og derfor ikke dækker hele skærmen. Vi tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for montøren at placere, hvorfor NORTAGG er særdeles glade for dette redskab til montering.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *