Blog

Gode råd fra din a-kasse og fagforening om testamenter, børnetestamente og arv

Livet som forældre til de kære skønne små, er lykken for hele familien. Som forældre, bør man også tage hånd om alle de praktiske ting, som livet indeholder. Barnet eller børnene bør forsikres på den ene eller anden måde. Der skal besøges tandlæger med jævne mellemrum, og så den vigtigste ting at have med er ”hvad nu hvis uheldet er ude?”. Du kan som forældre sikre jeres børn, hvis der mod forventning skulle ske jer noget, ved at oprette et børnetestamente.

Opret et børnetestamente, der sikre dine børns fremtid

Ved at oprette et børnetestamente, sikrer du dine børn, deres arv og deres fremtid. Med dette testamente, kan I – selvom I som forældre, mod forventning er gået bort, være med til at bestemme, hvor dine børn skal bo, og hvem der skal tage sig af dem.

Dette testamente kan oprettes i samarbejde med en advokat. Det kan laves som et enkelt dokument for sig selv eller skrives som noget af det første i hele jeres testamente, der bliver udarbejdet. Det er en god ide at oprette et testamente, lige så snart der kommer småfolk i huset.

For hele familiens skyld er det en god ide at oprette et testamente

Selvom det er hårdt at se virkeligheden i øjnene, kommer vi ikke udenom, at vi alle skal dø på et tidspunkt. Heldigvis kender vi ikke vores sidste dag eller dato. Derfor bør vi også hjælpe de efterladte på mest mulige vis. Ved at være forberedt på skaden kan ske, ved I også som forældre, hvad der kommer til at ske med jeres børn. Derved giver I jer selv og jeres børn en tryghed og sikkerhed. På denne måde kan I bedre nyde livet, fordi I ved alt er godt.

Når der er styr på tingene, nyder man også livet

Når alt kommer til alt, handler livet om glæderne. Det er både de store mærkedage, men også livet i hverdagen bør give glæde. Hvis man har styr på tingene som forsikringer, a-kasse, fagforening, testamente, regninger og så videre, så giver det også mindre problemer i hverdagen.

Jo færre problemer man har, jo bedre kan man nyde livet. Når man er en livsnyder, elsker man alt, hvad dertil tilhører. Man er mere fri og uafhængig, end hvis hele ens liv sejler. Glæden i livet er blandt andet oplevelser sammen med familien, vennerne og alle andre, man har kær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *