Blog

Fedt udstyr til den store familie

Der er masser af fedt udstyr, man kan købe, hvis man er en stor familie. Her kommer en række bud på, hvilket udstyr du skal have i hjemmet.

Biograf på bagsædet – og ro på forsædet

Hvis I er en stor børnefamilie, så har I sikkert også en stor bil. I har sikkert også prøvet at sidde på forsædet og snakke, mens børnene begynder at skændes på bagsædet. Det ødelægger lidt en biltur, der ellers kunne have været hyggelig.

Hvis I ønsker ro på bagsædet, så kan I altid installere en bil-biograf. En bil-biograf har indbygget skærme på bagsiden af de forreste sæder: Så kan børnene sidde og se Gurli Gris, mens I har en voksen samtale på forsædet. Smart, er det ikke? Hvis I er i tvivl om, om I betaler nok i vægtafgift med jeres store børnebil, så kan I altid finde en vægtafgift beregner online, så er I ikke i tvivl længere.

Måltidskasser – og mere tid til familien

Du har sikkert prøvet det før: Du har stået flere timer i køkkenet og kokkeret, men når det bliver serveret, og I skal spise, bliver det hele slugt på nul komma dut. Måske du slet ikke føler, det giver mening at stå i køkkenet så lang tid, når ingen sætter pris på det, og det kan også sagtens være, at det er virkeligheden.

Den gode nyhed er, at du sagtens kan give din familie et godt og sundt måltid og samtidig bruge mindre tid i køkkenet: Du kan nemlig bare bestille måltidskasser! Konceptet med måltidskasser er, at man får tilsendt en række råvarer og en opskrift, som er simpel og nem at følge. Maden er altid hurtigt at lave, og der er ofte fokus på, at det skal være sundt og nærende, så du skal ikke bekymre dig om din families helbred. Find den billigste måltidskasse her.

TempTraq termometer – til det syge barn

Hvis der er noget, der kan være besværligt ved syge børn, så er det at få lov til at tage deres temperatur. Det er en ubehagelig oplevelse, de fleste børn forsøger at undgå. Men hvad skal den bekymrende forælder gøre, når barnet opfører sig hysterisk? De skal tilkøbe sig et TempTraq termometer.

Selve termometeret er et plaster, som placeres i armhulen på det syge barn (det skal du nok kunne få lov til). Plasteret er så forbundet med en app, som informerer dig om barnets temperatur.

Trampolin i haven – få børnene væk fra iPaden

Det kan være fristende bare at give sit barn en iPad og så slappe af imens. Der er timevis af underholdning på en tablet, men det betyder ikke, at det er den underholdning, barnet har brug for. Det er også vigtigt, at børn kommer ud og bevæger sig – og du kan hjælpe dem på vej!

Hvis I køber en trampolin, så er der garanti for, at børnene kommer til at bruge masser af tid i haven! Det kan godt garanteres! Du kan altid skræmme børnene med, at de får firkantede øjne, hvis de ikke slipper iPaden engang imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *