Indendørs

Få styr på udstyret til din butik

A-skilte

Navnet siger dig måske ikke så meget, men ligeså snart du ser et billede af dem, ved du hvad det drejer sig om. Der er selvfølgelig tale om de såkaldte ‘A-skilte’, som findes i mange forskellige farver og varianter, alt efter hvor nye de er. De står som regel altid ude foran de lokale butikker, og de også velrepræsenterede rundt om i landet, og det er bestemt ikke uden grund.

Fordelen ved A-skiltene er at de er modstandsdygtige overfor al slags vejr. Det skyldes blandt andet det slidstærke materiale, de bliver fremstillet i, der forhindrer at A-skiltene ruster når de står ude i vinterhalvåret, hvor regn, sne og slud som bekendt præger sæsonen, hvorfor det er vigtigt at skiltene kan tåle lidt af hvert.

Herhjemme i Danmark hænder det også, at vi engang imellem kommer ud for et mindre stormvejr, og det klarer A-skiltene også uden problemer. Der sidder monteret en tværstiver på siden af skiltet, med indbygget låsefunktion, der hjælper skiltet med at stå fast på jorden, og ikke pludselig klapper sammen og vælter.

Tværstiveren kan nemt løftes af og på, når skiltet skal klappes sammen og bæres ind i butikken, og sættes frem igen. Har du flere A-skilte ude foran din virksomhed, kan de nemt stilles samlet når de er klappet sammen, da de sjældent er mere end 10 cm. i dybden, hvilket kan være en vigtig egenskab i mange tilfælde.

I modsætning til mange andre reklameskilte/stativer, kan det være et større projekt at skulle skifte reklamematerialet ud, hvis ikke du kører med det samme tilbud året rundt. Den gennemsigtige forside på det sammenklappelige a-skilt sidder fast med ”magnetbånd” langs kanten af rammen, der gør du nemt kan monteret reklamen inde bagved, og derefter sætte forsiden på igen. Står du og mangler nye A-skilte til din virksomhed eller kender du nogen som gør, kan du med fordel se et udvalg af A-skilte her. kan du med fordel se et udvalg af A-skilte her.

Kontorartikler

Hvis der skal være succes i butikken, så skal det administrative også være i orden. Derfor skal rammerne også være gode, hvilket kan gøres med et godt kontor. Til et godt kontor hører der et bredt udvalg af kontorartikler til.

Sørg for, at du indkøber det der er nødvenligt til dit kontor i form af møbler, kontorartikler, printer, papirvarer og meget mere. I butikken er det også det visuelle der sælgerne varerne, derfor skal skilte i butikken også være professionelt fremstillet.

kontorlinien.dk fører de et bredt udvalg af kontorartikler i en god kvalitet. Her kan du finde alt hvad du overhovedet har brug for til dit kontor, samt papirmateriale til fremstilling af visuelle skilte til butikken.

Med kontoret på plads, kan du få stor succes med butikken.

Salgsfremmede udstyr

I din butik skal du vise varerne frem på den bedst mulige måde. Det er derfor vigtigt, at du har det helt rigtige udstyr til salg af produkterne.

Er din butik inden for tekstil handlen, så vil det uden tvivl være em god ide for dig, at købe giner som kan bære det tøj der skal sælges. Med giner præsentere du tøjet meget bedre end når det blot hænger på en bøjle. Kunden får derfor et godt billede af, hvordan tøjet sidder når det er på.

I en hver butik er der brug for stativer. Med stativer kan du præsentere dine vare på en flot måde og du kan sætte stativet hvor det passer bedst ind i butikken. Her kan du f.eks. hænge udsalgsvarer eller nyheder på.

Der er mange muligheder for at finde udstyr til din butik, som skaber salg og det er derfor bare, at gå på jagt og finde lige præcis det som passer ind i din butik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *