Blog

Det her køkkenudstyr gør hverdagen meget nemmere

Der er meget delte meninger, når emnet falder på køkkenudstyr. Nogle elsker det allermest ekstravagante udstyr, hvorimod andre vil holde det så simpelt som muligt. Er du en af dem, der gør tingene som du plejer og ikke har ønsket at anskaffe dig noget af det nye, smarte udstyr, så bør du måske læse med her. Det er nemlig ikke alt, der bare er til for dovenskabens skyld eller for at prale med.

Spar masser af tid i køkkenet ved at have det rette køkkenudstyr – køkkenmaskinen

Er du en af dem, der bager meget brød, kager, blander dit eget fars og måske laver fondant til overdådige fondant kager? Der skal meget knofedt til, og så tager det en del tid at lave disse ting – med mindre man har det rette køkkenudstyr. Har man derimod en køkkenmaskine, så kan enhver dej røres sammen på bare et par minutter. De er ekstremt nemme at betjene, og så kan skålene gå i opvaskemaskinen – nogle af dejkrogene kan også. Dette skal man dog være opmærksom på, inden man smider dem i opvaskemaskinen.

Men det tager til gengæld 1 minut at rengøre en dejkrog, hvorimod man sparer måske 10-15 minutter på æltningen. Køkkenmaskiner spænder bredt i prislejet, men de er efterhånden allemandseje, og priserne er derfor derefter. Har du netop fået øjnene op for den hjælpende hånd i køkkenet, men pengene på kontoen er lidt små, så kan man altid tage et lille lån hos udbydere som fx Basisbank. Det er en oplagt mulighed, så længe du ved du kan betale tilbage inden for aftalt tid. Du kan også tag et kig her: https://www.billige-laan.com/samlelaan/

Spar penge på brødet ved at lave det selv

Begynder man at bage sit eget brød, så er der pludselig rigtig mange penge at spare på den front, hvorfor det også vil være rentabelt at investere i en køkkenmaskine. Tag for eksempel en almindelig pose med 6 madpakkeboller, der koster over 20 kr. Bager du selv, så kan du lave 24 madpakkeboller med kerner, gulerødder og fuldkornsmel til omkring sølle 6 kroner.  Prisen afhænger selvfølgelig af, hvad for nogle råvarer, du anvender, og hvor du køber dem.

Undgå E-stoffer ved at bage selv

Du kan til gengæld være sikker på, at de ikke indeholder E-stoffer. Når man skal bruge bollerne, kan man blot tage dem op af fryseren dagen i forvejen eller lune de i mikroovnen eller i ovnen inden de skal spises. Det samme gælder for stort set alle typer af brød.

Lad køkkenmaskinen gøre det sure arbejde

Køkkenmaskinen er også udstyret med et piskeris. Skal man eksempelvis røre æggehvider, som kan tage op til 10 minutter, så kan man godt gå hen og blive lidt træt i armen af at stå med et almindeligt, elektronisk piskeris. Med køkkenmaskinen hælder man det bare i skålen og kan gå og lave andre ting, mens den klarer det kedelige arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *