Udstyr til hjemmet

Gør madlavningen til en leg med dette japanske kokkeknivsæt

Japan er kendt for at lægge navn til nogle af de absolut bedste kokkeknive du kan få – og dette sæt er ingen undtagelse. I denne artikel kan du læse en anmeldelse af det yderst populære japanske kokkeknivsæt.

Hvad består sættet af?

Dette japanske kokkeknivsæt fra serien surudo består af tre kokkeknive af meget høj kvalitet. Sættet indeholder en japansk chefkniv, en japansk brødkniv og en japansk universalkniv.

Sagt med andre ord: Et rigtig godt all-round sæt, der kan bruges til langt de fleste madlavningsopgaver.

Førstegangsindtryk

Når du pakker knivene ud af æsken, får du en fornemmelse af, at du har med kvalitet at gøre. Skafterne føles meget komfortable og ligger utrolig godt i hånden. Når du laver og tilbereder mad, så er det vigtigt, at dit køkkengrej lægger godt i hånden, så du undgår ulykker.

Knivenes design er meget enkelt og stilrent, hvilket harmonerer glimrende med deres meget effektive ”cut”.

Evne til at skære

Det japanske kokkeknivsæt er blevet testet på forskellige madvarer og resultatet er det samme hver eneste gang: De skærer uhyre godt og nemt i madvarerne. Hvad end der er tale om brød, kartofler eller kød, så formår knivene at skære det over og i stykker med en meget stor lethed.

De komfortable greb kombineret med knivenes skarphed sikrer dig et kokkeknivsæt af meget høj kvalitet. Når først du har prøvet disse knive én gang, så er du overbevist med det samme. Derfor kan dette japanske kokkeknivsæt med fordel anbefales. Den ultimatiev skæretest stod brødkniven overfor, da jeg diskret havde lagt den frem ved siden af franskbrødet en morgen. Min kone skulle skære et par skiver brød, og hun er eller den kritiske type, men ret overraskende siger hun “Den er jo ligesom at skære i smør”.

Fordele

For at opsummere anmeldelsen så kan det konkluderes, at de absolut bedste fordele ved disse knive er komforten og skæreevnen. Grebene er lavet på en meget ergonomisk måde, hvilket giver dig et solidt greb om kniven som igen sikrer dig et mere effektivt ”cut.

Som sagt er der heller ikke en finger at sætte på knivenes evne til at skære. Uanset om der skal skæres brød eller kød, så formår kniven at glide let og elegant igennem den pågældende madvarer.

Du finder kniv sættet her hos Cibumic.

Passer perfekt til dig der har brug for et all-round knivsæt

Hvis du er på jagt efter et godt all-round knivsæt, så er der ingen tvivl om, at dette sæt er noget du bør kigge nærmere på. Det japanske kokkeknivsæt er et oplagt valg for dig, der gerne vil have høj kvalitet uden at skulle betale en ”bondegård” for det. Sættet er nemlig forholdsvis billigt i forhold til den kvalitet du får.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *