Blog

Vejen til professionel coaching

Vejen til professionel coaching

Påbegynd din succes med selvudvikling, der kan forandre dit liv til det bedre. Vi specialiserer i at gøre dig til den bedste udgave af dig selv for at opnå de mål du ønsker at opnå både personlige og erhvervsmæssige mål. 
personlig coaching hjælper dig med at se dig selv og identificere de kvaliteter, som du besidder eller det potentiale du har for at blive den bedste version af dig. 
Bering Søgaard giver dig værktøjerne for at du kan tage fat om de udfordringer som du måtte have og omdanne dem til det du har behov for, her kan du gennem stressforløb omstrukturere måden du tænker og ser verden på og give dig en ny indsigt i hvordan du ser verdenen omkring dig og de muligheder, som livet giver dig.
Vores professionel coaching tager udgangspunkt i Bob Proctor’s teorier og hans filosofi om hvordan man kan opnå sit potentiale og hvordan du personligt kan forbedre dig selv inden for professionel coaching. Bob Proctor giver dig med andre ord de redskaber, som du skal bruge for at kunne arbejde med at udvikle dig som menneske og som individ. 

En af måderne Bering Søgaard tager fat om dig på er ved at anvende teorien loven om tiltrækning. teorien tager udgangspunkt i hvordan dine tanker bliver til hvordan du føler og hvordan du handler ud fra hvad dine tanker og følelser fortæller dig. Ved at omstrukturere den måde du tænker på kommer det til at påvirke dine følelser og dermed også dine handlinger . Her er vores mål at trække dine handlinger i en bedre retning, så du opnår de bedste resultater.
Ved Bering Søgaard gør vi op med den traditionelle måde genopdage sig selv. Nogle går henvender sig til psykolog for at styrke deres mentale træning eller at finde deres passion. Her giver Bering Sågaard dig med personlige udvikling dig redskaberne til at du kan finde frem til disse resultater og dermed får dig til at skille dig ud, da der er ikke er to individer, som er ens og tænker på samme måde. 
Oplever du stress, at du har for meget i hænderne på samme tid? er det normalt. Med et stressforløb kan du gøre op med de forstyrrende og stressende faktorer i din hverdag og komme dem til livs og dermed fjerne alt det kaotiske, som i dit liv for at kunne sætte fokus på at finde din passion. Find din passion ved at fjerne alle de elementer, der holder dig tilbage for at opnå dine drømme.
Det vigtigste i selvudvikling er at vide hvad dit mål er, hvad det er du ønsker at opnå med dit forløb. Derfor giver Bering Søgaard dig muligheden for at finde din passion i samarbejde med os, hvor Bering Søgaard arbejder med at få dig til at se de interesser og de forventninger du har med coachuddannelse. 

Med en selvudvikling hjælper Bering Søgaard dig med at få den livsstil, forretning eller den indkomst som du vil have. Bering Søgaard gør op med de traditionelle teorier om at hårdt arbejde belønner. Bering Søgaard hjælper dig med at tænke simpelt, så du undgår at blive stresset på arbejdet eller fare vild i dit arbejdsliv og glemme hvad du ønsker med livet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *