Blog

Trådløst sexlegetøj

Sex behøver ikke længere være forbeholdt soveværelset. Rigtigt mange par er efterhånden begyndt at eksperimentere med sex.

Pirrende og forførende

Trådløst sexlegetøj er både pirrende og forførende. Mange par nyder at bruge sexlegetøj i sengen, men det ødelægger desværre lidt stemningen, når det kræver for meget manuelt arbejde. Sex skal helst være elegant og ubesværet, og her kommer trådløst sexlegetøj ind i billedet.

Trådløst sexlegetøj er både smart og nemt at bruge. Det kan enten bruges som et frækt forspil eller til at gøre oplevelsen under sex endnu bedre. Med en smart fjernbetjening kan sexlegetøjet både tændes og slukkes uden bøvl.

Kan bruges offentligt

For mange er det en seksuel fantasi at kunne udføre seksuelle handlinger i offentligheden. Alligevel er der rigtig mange, der aldrig udlever denne fantasi, da den er meget grænseoverskridende. Det er pirrende at vide, at man kan blive opdaget, men det er naturligvis de færreste, der rent faktisk kunne tænke sig at blive opdaget, hvilket holder dem fra offentlige seksuelle handlinger.

Indenfor udvalget af trådløst sexlegetøj kan man eksempelvis købe de såkaldte æg, indføres i kvindens skede, og kan sættes til at vibrere med et klik på den medfølgende fjernbetjening. Ægget bruges i offentlige situationer – som for eksempel til en hyggelig middag med vennerne. Kvinden kan uden gener sidde med ægget i sig under middagen, imens hendes kæreste har fjernbetjeningen i lommen. Under middagen vil han kunne tænde og slukke den efter forgodtbefindende, imens kvinden kan nyde godt at den stimulerende og ophidsende summen.

Det bedste af det hele er dog, at der ikke er stor fare for, at nogen opdager det. Hvis bare kvinden kan forblive stille, så er der ingen, som vil fatte mistanke – og det er jo også lidt af en fræk udfordring, der med garanti vil skabe forventning om, hvad der skal ske, når man kommer hjem.

—-> Køb det her <—-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *