Blog

Som gør det selv mand er der mange penge at spare på reservedele

I dag kan vi ikke undvære vores køretøjer. Det vidner alle tal og statistikker om. Vi pendler længere og længere og bruger mere og mere tid på at komme til og fra arbejde. Kombineret med at vi oftest, såfremt vi bor i landdistrikter, er afhængige af bilen til at hente og bringe børn, samt at handle, så er bilen vores livsnerve. Derfor kan det for mange være et smertepunkt når bilen skal vedligeholdes og reservedele udskiftes. For det er en bekostelig affære at have bil.

Dog er der visse tiltag man kan gøre selv, hvis man ønsker at spare penge samtidig med at vil være kørende. Har du eksempelvis en Citroen du er afhængig af ved du at værkstedet ikke er bleg for at opkræve store summer når reservedelene skal udskiftes. Men vidste du at sådan behøver det ikke at være. Tværtimod. Hvis du klikker ind på bildelebutik.dk, så vil du hurtigt se en verden af billige reservedele åbne sig foran dig. Så kan du selv købe reservedelen og udskifte den. Selvom du ikke har værkstedet derhjemme, er det i dag muligt at gøre brug af de utallige gør det selv værksteder som skyder op. Med en mekanikertime på op til 750 kroner visse steder (+moms!) så er der god grund til at lære fagkundskaben. Derudover er der også mange penge at spare når du køber de billige Citroen dele via bildelestore.dk

Vær ansvarlig når du skifter reservedele

Husk når du roder med bilen selv at det skal gøres forsvarligt. Der er intet forkert i selv at foretage udskiftning af bremser og lignende, men for din egen sikkerhedsskyld så allier dig med en kammerat som enten er mekaniker eller kan sit kram, for at undgå ubehagelige overraskelser mens du kører.

Hvis bilen ikke kan mere

Det kan også være du ender i den kedelige situation at du står med en bil hvor den ikke kan laves mere. Der hvor at synsmanden nærmest griner når den kommer hostende til syn. I sådan et tilfælde kan du med fordel skelne til en side såsom Biltorvet.dk , her kan få en god idé om hvad du kan få for pengene og se alle hvad der er til salg i dit nærområde og i din prisklasse. At købe brugt bil fra en privat er ikke så problematisk, som mange gør det til. Det eneste du skal være opmærksom på, er at der kun er vejsidegaranti på bilen. Så når den har forladt fortovskanten, er den din. Derfor skal du være påpasselig med at besigtige den og igen allierer dig med en ekspert hvis du ikke selv kan gennemskue om det er et godt køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *