Blog

Sådan sparer du penge på dine indkøb i dit håndværkerfirma

Som selvstændig håndværker, hvad enten du har valgt at gøre karriere som tømrer eller blikkenslager, har du ikke kun brug for professionelt værktøj, men også en verden af udstyr. Alt dette kan koste en mindre formue, ifald man ikke evner at spotte de mest oplagte besparelsesmuligheder. I dag vil vi derfor gøre dig klogere på, hvordan du kan spare penge på alt fra værktøj og udstyr til arbejdstøj og sikkerhedsprodukter. Vores tips vil være guld værd for dig, som drømmer om at skabe en stabil virksomhed med et pænt overskud måned efter måned.

Indhent flere tilbud

En god idé er altid at indhente flere tilbud, så man har noget at sammenligne med. Det er i den forbindelse vigtigt, at man ikke udelukkende kigger på prisen, da kvaliteten selvfølgelig også har noget at sige. Det er ikke desto mindre en god idé at undersøge, hvad de forskellige leverandører af alt fra industrilanger og gulve til pakninger og profiler kan tilbyde. Ønsker du for eksempel at indhente tilbud på pakninger i højeste kvalitet, så læs mere her. Pakninger er blot nogle af de produkter, man kan spare rigtig mange penge på, hvis man giver sig tid til at undersøge markedet.

Når du indhenter tilbud, bør du være særligt opmærksom på følgende faktorer:

  • Pris (inkl. eventuelle gebyrer for levering og betaling)
  • Leveringstid
  • Kvalitet
  • Service

Køb stort ind

Det er mere reglen end undtagelsen, at man kan opnå store besparelser, hvis man køber stort ind. Det gælder vel at bemærke, uanset om man handler som privat- eller erhvervsperson. Har du for eksempel et ønske om at skabe mersalg ved at sælge træbriketter til dine private kunder, kan du overveje at købe et større parti træbriketter, så du kan nyde godt af de eventuelle mængderabatter. Man kan typisk købe træbriketter til brændeovn i større partier.

Selvom det kan være fordelagtigt at købe stort ind set med økonomiske briller, så bør man selvfølgelig ikke købe mere, end man forventer at bruge. Det er trods alt ikke optimalt at brænde inde med flere ton træbriketter, som man ikke kan få afsat. Derfor bør du få styr på dine beregninger, inden du foretager en bestilling, hvad enten du skal købe pakninger, træbriketter eller noget helt tredje til firmabrug.

Vælg den billigste fragtmetode

I dag kan man få leveret værktøj og diverse udstyr på mange forskellige måder. Man kan typisk vælge mellem både skibs- fly og lastbiltransport, ifald man handler i udlandet. Disse leveringsmetoder vil som regel variere meget i både pris og leveringstid.

Er dit store ønske at reducere dine udgifter, så kan du med god grund undersøge, hvilken fragtmetode der er den billigste. Du skal dog typisk affinde dig med en temmelig lang leveringstid, hvis du vælger en billig fragtmetode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *