Blog

Projekter til den energiske handyman

Har du også haft meget hjemmetid her på det sidste? I 2020 har rigtig mange danskere haft langt mere tid derhjemme, og antallet af projekter i hus og have er nærmest eksploderet.

Det er lige sagen for en håndværker-type med hænderne skruet rigtigt på! Men hvor skal man dog starte? Hvis du også savner inspiration til projekter i hjemmet, så læs videre her.

Giv stuen en makeover

Når der pludselig er kommet så meget ekstra tid i hverdagen, må det gerne være et lidt mere omfattende projekt, end der normalt er tid til. Det vil være helt oplagt at vælge noget, hvor man virkelig kan se, at der bliver gjort en forskel. Det er dejligt motiverende for en selv, men også lækkert at kunne overraske familien med forandringer.

Hvorfor ikke vælge huset hjerte: dagligstuen? Det er her, mange af os bruger en stor del af vores tid hjemme, og rummet er ofte dejligt stort med masser af muligheder.

Prøv at flytte rundt på møblerne, så stuen får et helt nyt udtryk. Er du rigtig i gør-det-selv hjørnet, kan du også kaste dig ud i at bygge f.eks. et nyt spisebord til stuen. Det giver jer et helt unikt og spændende møbel, når det er hjemmebygget. Smæk nogle varme farver på væggen, og inden længe kan du åbne op for et rum, familien ikke vidste, at de havde.

Giv dit hjem en hyggelig stemning med smuk brugskunst

Og når nu du er i gang med at skabe et indbydende opholdssted for familie og venner, så må du ikke glemme de små detaljer. Det er alle de små nipsting og brugskunst, der skaber en hyggelig stemning, når man træder ind i lokalet.

Anskaf f.eks. nogle antikke bogstøtter til reolen, eller en skøn Hammershøi Vase til vindueskarmen. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan pynte op med. Prøv at gå i en genbrugsbutik, og lad dig inspirere til at gå i en ny retning.

Til den kreative sjæl, er der også rig mulighed for selv at komme i gang. Det kan være evighedsbuketter, der kan peppe rummet op, eller kogler i en stor flettet kurv. Frem med limpistolen, og gå en tur i skoven efter naturlige materialer, der kan blive til smukke kranse eller pynt i glasbowler.

Du må ikke glemme elektronikken

Når nu du har fået shinet hele stuen op, så må du endelig ikke glemme at få opgraderet hjemmets elektronik. Tag et kig på familiens udstyr. Der er intet værre end at stå med et forældet fjernsyn, en laptop, der lyder som en slidt hårtørrer, eller en internetforbindelse, der ikke kan levere det som du har brug for.

Sidder du også og er træt af altid at vente på dit internet? Eller bliver du smidt af i tide og utide? Du behøver ikke en guide, der fortæller dig, at sådan finder du den bedste internetudbyder. Det er nemt at søge information på nettet, og du får hurtigt overblik over, hvad de forskellige udbydere har af tilbud.

Det vil være den perfekte afrunding, at give familien en stabil internetforbindelse, som de kan regne med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *