Indendørs

Indret køkkenet med en bordplade efter mål

Er din bordplade i køkkenet ved at være slidt og kedelig? Man kan ændre et rum med meget få midler, og dermed komme til at få et helt nyt køkken. Det er en god ide at udskifte bordpladen, hvis den er gammel og slidt. Det kan være svært at rengøre overfladen grundigt, hvis der er hakker eller slidtage på materialet. Det gælder om at finde en bordplade, som passer til stilen i køkkenet. Ofte vil man gerne prøve noget helt andet, da en anden type bordplade er med til at give køkkenet et helt andet udtryk.

Hvilken type bordplade:

En bordplade er ikke bare en blodplade, da man kan designe din drømmebordplade ud fra dine ønsker. Det er ikke altid nemt at købe en bordplade brugt eller en standard bordplade, da det ikke altid er sikkert at målene passer til resten af køkkenet. Man kan undgå arbejdet ved at skære en eksisterende bordplade i de rette mål. Det kan være besværligt – især hvis man kommer til at skære en smule forkert. Der findes flere firmaer, der kan skære din bordplade efter mål. Det kan være en god ide at sammenligne priser fra flere firmaer, så man er sikker på ikke at gå glip af et godt tilbud.

Hvis du i tankerne har designet den helt perfekte bordplade, så kan drømmen nemt gå i opfyldelse. Det eneste man som kunde skal er at finde ud af hvilken type træ den skal være fremstillet af, træsorten, den ønskede størrelse, tykkelsen, kanter, hjørner samt udskæringer på bordpladen. Jo flere detaljer man kommer med, jo mere præcis kan firmaet også lave drømmebordpladen. Det er meget forskelligt hvad drømmebordpladen kommer til at koste, da det bl.a. afhænger af materialevalget. Man er altid velkommen til at fremlægge sine ideer og få en pris på bordet, inden man takker ja til tilbuddet. En specieldesignet bordplade plejer at være lidt dyrere i forhold til at købe en helt almindelig standard bordplade med faste mål.

Få en bordplade som ingen andre har:

Firmaer, der fremstiller speciellavede bordplader, har et indbygget værktøj på deres hjemmeside, hvor man kan få en ide om hvad drømmebordpladen kommer til at koste. Ved at indtaste mål på bordpladen, så kan beregneren finde ud af, hvor meget det ca. kommer til at koste. Nogle af de mest solgte bordplader er fremstillet i lys ask, eg, bøg og valnød. Firmaerne tilbyder at give bordpladen en overfladebehandling således, at bordet er helt klar til brug, når det er blevet transporteret hjem. Firmaerne giver bordene tre omgange med tre forskellige typer olier; Natur olie, hvid olie og sort olie.

Der er mange fordele forbundet med at få speciellavet en bordplade. Man har en bordplade som ingen andre har, og den leveres i nøjagtige de mål, som man har angivet. Professionelle har haft bordpladen mellem hænderne, hvilket gør, at man sikrer bordpladen har en lang holdbarhed. En speciellavet bordplade er alle pengene værd, da man kun skal bekymre sig om, at få den monteret på køkkenskabene. Undersøg dine muligheder med en ny bordplade, så køkkenet hurtigt kan komme til at se nyt ud igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *