Blog

Firmafrugt og frugtlevering erhverv i frugtkasser og frugtkurve

For at holde dig sund skal du spise en bred vifte af forskellige fødevarer. Det ved de fleste af os godt, men det kan være en udfordring at finde tid til at spise godt. Det er her, at det er praktisk at hente frisk frugt ind. Frugt er næringsrige fødevarer, der indeholder masser af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Faktisk indeholder et stort æble eller en banan lige så meget C-vitamin som en appelsin eller en halv kop broccoli. Men hvad nu, hvis du ikke har tid til at handle ind? Eller måske har du ikke adgang til nærliggende butikker, der sælger friske råvarer. Uanset hvad er der måder at få mere frugt på arbejdet på uden at sprænge banken eller vente på morgendagens levering. Her er 5 idéer til, hvordan du kan få flere friske produkter på arbejdet på kortere tid:

Spis sundt via smoothies

Spis sundt er den mest omkostningseffektive måde at få frugt på arbejde på. Du kan købe en kasse frugt og lave den til smoothie og drikke den i løbet af ugen. Prisen er lavere, og mængden er den samme eller bedre end at spise en hel frisk frugt. Denne metode kan dog kun anbefales til folk, der har tid til at lave en smoothie og drikke frugten i løbet af ugen.

Tag først bærrene

Bær er en af de mest omkostningseffektive frugter, du kan tage med på arbejde. Du kan købe en stor beholder i løs vægt og opbevare den på kontoret i køleskabet i køkkenet. Du kan også lave bær til smoothie. På den måde kan du drikke bærrene i løbet af ugen og få den samme mængde, som hvis du køber små beholdere af dem i butikken. Du kan også købe en pose med frosne bær og opbevare dem i fryseren. På den måde kan du få en god mængde bær for en lav pris. Dette er især nyttigt for folk, der ikke har tid til at spise i løbet af ugen.

Tag en frugtsalat

Frugtsalater er en vidunderlig måde at få en bred vifte af frugter på én gang. Du kan købe en stor kasse med blandet frugt og sprede det ud på en stor tallerken. Du kan også bruge en skål med låg, så du kan holde frugten frisk, mens du vender retur til arbejdet. Når du har spist et par stykker, lægger du resten tilbage i beholderen. Levering af frugt på arbejdspladsen med årstidernes frugt er den perfekte måde at få en masse forskelligt frugt på, som kan gavne dig på alle mulige dejlige måder.

Glem ikke at tage resterne med hjem

Mange glemmer at tage resterne af frugten fra morgenen med hjem. Det kan være en god måde at spare penge på frugt på. Afhængigt af virksomhedens størrelse har din chef måske eller måske ikke køleskabet fyldt med frugtrester. Hvis ikke, kan du bede din chef om at stille en beholder med frugtrester på dit kontor. FrugtKasse med årstidernes frugt erhverv i Jylland kan være en service, der netop leder til rester sidst på dagen, og det ville være ærgerligt, hvis disse skulle gå til spilde.

Blåbærmuffins

En anden måde at få mere frisk frugt på arbejdet er at lave dine egne frugt-smoothies. Disse er en god måde at få en god mængde frugt til en lav pris. Du skal blot blende en blanding af bananer, blåbær, græsk yoghurt og mælk (ko eller havre). Disse smoothies kan tages som de er eller bruges som basis for forskellige opskrifter. Du kan med fordel også anvende overskudsblåbær til at lave lækre blåbærmuffins. Det er også en slags måde at få lidt ekstra frugt og grønt på. Og det skaber absolut ikke.

Vær kreativ med dine frugter

Mens du kan købe en beholder med blandet frugt, kan du også være kreativ med hvilke frugter du bruger. Æbler og pærer kan bruges til at lave hjemmelavet æblecider og laves til tærter. Bananer kan bruges til at lave bananbrød, banansmoothies og bananpudding. Frugt er en sund fødevare, der kan være et godt supplement til din kost. Med lidt opfindsomhed kan du finde måder at få mere frisk frugt på arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *