Blog

Find fede cykelgadgets

Er du helt vild med at cykle? Men føler du nogle gange, at du lige mangler lidt til at pifte cyklen op? Eller måske du ikke helt kan tage dig sammen til at gribe cyklen på arbejde? Så kan det være, at det, som du mangler, er cykelgadgets. Det kan du læse meget mere om på https://crak.dk/. Eller du kan læse om fede cykelgadgets herunder.

Mobilholder

En mobilholder kan være rigtig god og praktisk at have til cyklen. For det er jo de færreste, der lader mobilen ligge derhjemme, når man farer af sted på cyklen. Og det er slet ikke sikkert, at du lige har plads til mobilen. For måske har du cykeltøj på uden lommer eller kun med bittesmå lommer. Eller måske du ikke har nogen kurv eller taske, som du kan putte mobilen i. Så er en mobilholder den perfekte cykelgadget for dig.

Hvis du er ude på en længere cykeltur og måske ikke lige ved præcis, hvilken rute du skal tage, er en mobilholder en stor hjælp. For så kan du finde GPS’en frem på mobilen. Og så behøver du ikke at sidde og fumle med mobilen i hånden. Men i stedet sidder mobilen fast, og du kan blot kigge ned på den i mobilholderen, når det bliver nødvendigt for at finde vej.

Cykelcomputer

En cykelcomputer er en af de cykelgadgets, der er rigtig fede at have. Især hvis du går meget op i cykling. For med sådan en kan du for eksempel måle, både hvor langt du cykler, og hvor hurtigt du cykler. Og det kan være rigtig sjovt, for så kan du udfordre dig selv til at slå dine rekorder.

På en cykelcomputer kan der også være en GPS. Du kan desuden måle din puls. Og så kan du vælge, om den skal være med eller uden ledning. Så det er generelt et rigtig godt måleapparat til mange ting. Og måske du ligefrem får endnu mere lyst til at cykle med sådan en cykelcomputer.

Sidespejl

Endelig kan et sidespejl faktisk også være en rigtig god ide til din cykel. Det er måske ikke lige noget, du havde tænkt over til en cykel, men det kan være med til at øge din sikkerhed. For det kan nogle gange være svært at se sig ordentligt omkring. Selvfølgelig skal du huske at kigge dig bagud, men med et sidespejl gør du det endnu nemmere for dig selv at orientere dig. Det er den slags små ting man kan gøre, for at føle sig mere sikker i trafikken.

På med hjelmen og af sted

Så nu har du fået nogle gode ideer til cykelgadgets, som du kan købe for at blive mere engageret i cyklingen. Men også for at gøre cyklingen meget mere spændende for dig. Der er selvfølgelig endnu flere cykelgadgets, som du kan købe. Og det kommer helt an på dig og din cykling, hvad der giver mening at købe. Men med alle disse fede cykelgadgets bliver det i hvert fald sværere at komme med dårlige undskyldninger til, hvorfor du ikke lige tog cyklen i stedet for bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *