Indendørs

5 ting du ikke kan undvære når du indretter dit tekøkken

Er du også blevet bidt af te-feberen? Eller har du en ven der er blevet det, og synes du de fortjener lidt ekstra lækkerier til deres tekøkken? Så læs videre i denne artikel, da du her vil finde 5 ting hverken dig eller din ven kan undvære i indretningen af jeres tekøkken.

Det essentielle

Hvad er det vigtigste i et tekøkken? Teen, selvfølgelig. Uden den ville det jo bare være et almindeligt køkken. Udover den, er det selvfølgelig også vigtigt at have midlerne til at lave teen.

Mens elkedler måske mere blot er et redskab, er tekanden virkelig der hvor man kan lade sin kreativitet udfolde sig.

Tekander findes nemlig i alle verdens farver, former og størrelser.

Ligegyldigt om du leder efter en stor eller lille tekande, en rød eller gul, en stribet eller en prikket; så er tekanden i hvert fald helt sikkert en essentiel del af dit tekøkken.

Det gør godt med noget pyntegodt

Nu hvor vi er kommet igennem de tre essentielle ting, kan vi springe ud i de mere dekorative aspekter af et tekøkken. Har man et stort udvalg af tebreve, teblade og forskellige værktøjer til at lave den allerbedste te, så støder vi på en anden megen vigtig del af et tekøkken: opbevaring.

Det er på dette punkt at det er lidt sjovere at lege med noget dekorativt, i stedet for blot at stoppe hele molevitten ind bagerst i et skab.

I et tekøkken vil du nok gerne opretholde en passende æstetik og køre du med den cozy-tedrikker-stil, så er det en god ide at begynde at kigge efter beholdere i fx træ. Et godt bud på en slags beholder du kunne begynde at kigge efter, kunne være en kasse til dine tebreve.

Du må altid gerne være lidt ekstra

Der er intet galt i at ville gøre det klart, at når man træder ind i dit køkken, så træder man altså ikke bare ind i et køkken. Man træder ind i et tekøkken. En hyggelig måde at gøre dette på, kan være med te-relateret vægpynt.

Du kan fx indramme nogle plakater med te citater, som fx ”To Tea Or Not To Tea” eller ”A Woman Is Like A Teabag – You’ll Never Know How Strong She Is Until It’s In Hot Water.” Finder du ikke nogen du lige synes passer til dig, så kan du også altid dekorere dine vægge med billeder fra London eller andre pæne steder, du godt kunne tænke dig at drikke en varm kop te. Et andet godt bud kunne være at indramme nogle billeder eller plakater du synes passer sammen med dine yndlings former for te, så du bliver mindet om disse hver gang du træder ind i dit dejlige tekøkken.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *