Ismaskiner

Når man skal igang med den hjemmelavet is så er ismaskiner et must, eller kommer der iskrystaller i isen, og så bliver den noget kedelig at spise. Ismaskiner kommer i mange forskellige varianter, fx er der ismaskiner med kompressor, og ismaskiner uden kompressor fælles for dem alle er at de hjælper dig med at lave den perfekte hjemmelavet is!

Ismaskiner – Et hurtigt overblik

Her er et hurtigt overblik over en lidt blandet ismaskiner, hvis du trykker på de forskellige ismaskiner kan du læse mere information om den enkelte ismaskine. Alle Produkterne på denne her side er fra kitchenone

Hvad er den bedste ismaskine

Det er svært at svare på hvad der er den bedste ismaskine for netop dig, det kommer nemlig an på hvilket behov og udfordringer man står overfor. Der er dog ikke nogen tvivl om at den bedste ismaskine er med kompressor. Hvorfor er den bedste ismaskine så med kompressor? Jo fordelen er ganske enkelt at du kan være klar til at lave is på få minutter, da kompressoren er ismaskinens køleelement.

Er en billig ismaskine god?

Det er selvfølgelig et spørgsmål man bliver nødtil at stille sig selv inden man kaster sig over en billig ismaskine. Det er med ismaskiner som med alt andet, pris og kvalitet hænger sammen. Inden man køber en billig ismaskine så skal overveje hvilket behov man har til ismaskinen. Hvis man blot skal lave hjemmelavet is engang i mellem, så kan man sikkert nok finde en billige ismaskine hvor kvaliteten er god nok, fordi man ikke skal bruge den så tit. Men er man typen der godt kan lide at lave hjemmelavet is 1 eller flere gange om ugen, så ville jeg personligt holde mig fra en helt billige ismaskine.

Pas på med brugte ismaskiner til salg

Der er i og for sig ikke noget galt med at finde ismaskiner til salg i fx den blå avis, jeg vil dog blot lige påpege det faktum at der ikke er nogen reklametionsret, og at garantien måske er udløbet på de ismaskiner der er til salg i den blå avis, og for den sags skyld også andre brugte ismaskiner til salg. Bed altid om en kvittering når du køber noget brugt i fx. den blå avis, det er nemlig din garanti for at der ikke er tale om hæler varer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *