Home > Blog > Gode råd til hjem med husdyr

Gode råd til hjem med husdyr

Danskerne elsker deres husdyr. Det er faktisk således at omkring hele 40 procent af alle danske familie har et eller flere husdyr, så de fleste kender til de udfordringer, der er, når man har husdyr i hjemmet. De fleste problemer er dog ikke større, end at de kan løses, så her kommer to gode, konkrete råd, der kan gøre livet som hunde- eller katteejer lidt nemmere.

Fjern dyrehår nemt og hurtigt

Det er dejligt at have dyr i hjemmet, men der er bare de perioder af året, hvor det er mindre sjovt. Især på denne tid af året, hvor både hunde og katte er ved at smide vinterpelsen, vil mange opleve, at hjemmet pludselig er overdynget med hunde- eller kattehår. Særligt de steder, hvor dyret ligger, bliver lynhurtigt grisset til, og der kan næsten være behov for daglig støvsugning, hvis man vil holde dyrehårene fra tøj og interiør.

Hvis man skal til at finde støvsugeren frem fra skabet hver eneste dag, kan det pludselig blive noget af et projekt at have husdyr, og det er nok de færreste af os, der rent faktisk får det gjort. Løsningen på dette kan være at købe en håndstøvsuger, som nemt og hurtigt kan fjerne hårene der, hvor dyret sover. Du kan finde billige og håndterbare håndstøvsugere, der ikke fylder meget i skabet ved at klikke her.

Når din kat eller hund pludselig bliver syg

De fleste dyreejere har en fast dyrlæge, de går til, når dyret skal have vacciner og den slags. Man kan dog være uheldig, at der fra tid til anden er akut behov for en dyrlæge, og så er gode råd dyre, hvis det er uden for dyrlægens åbningstid. Heldigvis findes der et netværk af dyrlægevagter rundt omkring i landet, som kan rykke ud, når der opstår noget akut – præcis ligesom den menneskelige lægevagt.

Det er vigtigt som dyreejer at have styr på, hvordan du kontakter dyrlægevagten, så du kan reagere så hurtigt som muligt, når behovet opstår. Klik dig ind på denne hjemmeside og find dyrlægevagt her, så du på forhånd har styr på, hvordan du skal reagere. Dyrlægevagten kan selvfølgelig også hjælpe andre dyr end katte og hunde, selvom disse er de mest almindelige husdyr i Danmark. Hvis din fugl, din skildpadde eller dit marsvin pludselig skulle have behov for hjælp, kan de altså også sagtens få det, så tøv ikke med at kontakte dyrlægevagten. For det meste er det en dejlig ting at have dyr i hjemmet, men det kræver også, at man er forudseende, så hvorfor ikke være det?

Skriv en kommentar

Din email adresse bliver ikke delt med andreDisse felter er krævet *

*