Blog

Gode råd til det nye år

2017 skal være det år, hvor vi beskytter vores pung imod så mange uventede udgifter som muligt, modarbejde langsom internet hastigheder og åbne os selv op for en helt ny verden af overskud. Dette er en guide over, hvordan man kan gøre livet lidt nemmere og bedre for sig selv.

Tag dine forholdsregler

Eftersom julen lige står for døren, kan man godt antage, at der følger et økonomisk pres med dyre julegaver. Derfor er det en god idé at planlægge beskyttelse af de nye dyre julegaver. Dette kan bidrage til lidt ekstra glæde for både afsender og modtager af gaverne. Måske særligt, hvis man har mange unge mennesker i sin familie, da de, for lige at lave en god generalisering, ikke altid er lige gode til at passe på deres nye ting. Der ses en tendens til, at rigtig mange unge får nye fjernsyn, computere, smartphones og andre kostbare goder, som desværre ikke er lige modstandsdygtige og ofte må udskiftes efter alt for kort tid.

Skulle uheldet være ude, så er mange apparater omfattet af en indboforsikring, såfremt man har en sådan. Dog er det stadig, en mindre sjov fornøjelse at skulle kæmpe med forsikringer og betale selvrisiko – ja ofte kan det slet ikke betale sig i forhold til dennes størrelse, hvorfor det er værd at overveje at dække sine apparater ind efter bedste evne.

De måder, hvorpå dette kan gøres, afhænger selvfølgelig meget af det pågældende apparat, og her er der mange faktorer at holde for øje. De større genstande, som ikke rigtig kan forlade hjemmet, er af gode grunde i mindre risiko, for at blive tabt og gå i stykker. De mindre arparter, som bærbare computere, tablets og smartphones, der nemt kan tages ud af hjemmet, står desværre i en større risiko for at blive beskadiget, hvorfor der her særligt er et økonomisk incitament til god beskyttelse. Et godt råd er at anskaffe noget lækkert mobiltilbehør, som covers og sleves, der kan beskytte dem imod tab mod hårde overflader, ridser og meget mere.

Modarbejd langsom hastighed

I denne morderne tid, kommer der hele tiden flere ting ind i hjemmet, der kræver adgang til internettet. Dette er selvfølgelig et luksusproblem, som kun en brøkdel af verdens befolkning lider under, dog er der stadig nogle faktorer, man skal være opmærksom på. Særligt belastning af ens internethastighed.

Dette er et problem, som de færreste er klar over rent faktisk er et problem for dem. Det er først, når de endelig sidder en hyggelig aften og gør klar til at se deres nye ynglings serie, på den nu givende streamingservice, hvorefter frustrationen pludseligt vælter ind, da billedkvaliteten falder, og serien kører langsommere og langsommere. Det kan også ske i andre situationer, hvor det er lige så irriterende, dog er pointen, at der findes en løsning på dette hastighedsproblem.

Løsningen ligger i optimering af hjemmets elektronikopsætning. Der findes heldigvis to gode måder, hvorpå dette kan gøres. Den ene værende, meget lidt tidskrævende for en, dog stadig ikke værende den perfekte løsning. Den anden metode, er til gengæld lidt mere tidskrævende, men vil til gengæld være den perfekte løsning, hvis man ønsker at slippe for hakker i serien.

Løsningsmetode nummer et går ud på at investere i Lamborghiniens svar på en trådløs router, som kan håndtere mange datakrævende apparater. Dog er det stadig begrænset, hvad en trådløs router kan opnå, da der kommer faktorer, som afstand og huskonstruktion i vejen – men det bør bestemt overvejes.

Løsningsmetode nummer to, er dog lidt mere tidkrævende, da den optimale løsning er at tilslutte alle apparater der kan, til netværkskabler. Her vil der være komplet adgangsforbindelse til internettet.

Åben op for ny viden

Dog selvom man har adgang til endeløs underholdning, så er det stadig vigtigt at træne sin hjerne. Den skal holdes skarp og fodres med ny viden. Det kan godt være, at man føler sig ekstraordinært klog, efter at have set den ene dokumentar efter den anden om diverse berømte narkobaroner. Så findes der stadig en måde, hvorpå man kan træne sin vigtigste muskle, som man også gjorde før der kom diverse fjernsyn.

Måden hvorpå man kan få adgang til forskellige mennesker tanker, kan ske igennem det smukke medie kendt som bøger. Det er muligt at diverse filmselskaber har gjort det muligt at skabe en vildere og mere realistisk oplevelse af deres historiefortælling. Dog findes der en instruktør, som slår dem alle sammen med flere længder, og det er ens egen fantasi.

Vi har længe været klar over, at en god fortælling giver ens fantasi evnen til at sætte os i hovedpersonens sted. Det har efterfølgende vist sig at have en endnu mere detaljeret forklaring bag sig. Helt nede på det tekniske niveau, sker der neurale forandringer, som der normalt kommer, når vi får fysiske oplevelser. Det betyder, at rent faktisk har følelsen af at være hovedpersonen selv.

Det kan godt være lidt af en udfordring at finde gode bøger, heldigvis kan man finde mange gode anmeldelser på nettet. Det er vigtigt at huske, man skal finde bøger inde for den genre man kan blive fortabt i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *