Blog

7 gode råd til dig der handler på nettet

Her på Udstyrsguiden.dk henvises der til og fortælles om mange produkter, som kan købes online – for eksempel plæneklippere. Derfor er det meget naturligt, at denne side også giver dig en god guide til køb af produkter på internettet.

Vær god til at spotte de gode webshops fra de dårlige

Når du handler på internettet, så er det uhyre vigtigt, at du er god til at spotte de gode webshops fra de dårlige. Der findes nemlig (desværre) et væld af dårlige webshops på markedet som ikke just er særligt gode at handle hos.

Hvordan kender du så forskel på en god og dårlig webshop? Find svaret på spørgsmålet i afsnittet herunder.

Hvor troværdig er webshoppen?

Når du skal finde en god butik at handle hos, så er det en glimrende ide at kigge lidt på nogle ”troværdighedssignaler”. Sådanne signale kan for eksempel være en god om- og kontaktside, hvor kontaktoplysningerne TYDELIGT fremgår. Derudover er det også et fint signal, hvis der er et billede af de folk som står bag shoppen. Det er også en god ide at kigge efter CVR-nummer, tlf-nummer, adresse osv. På den måde viser webshoppen, at de ikke har noget at ”skjule”.

Gå på Trustpilot og læs andres mening om pågældende shop

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt en shop er god eller dårlig, så har du også mulighed for at gå på Trustpilot eller lignende. På den måde kan du få et godt billede af, hvad andre kunder mener om den pågældende shop. Det kan med stor sandsynlighed hjælpe dig med at finde den perfekte webshop at købe produktet hos.

Læs anmeldelser, tests og vurderinger inden køb af produkt

Når du har fundet ud af, hvilken shop du med fordel og tryghed kan handle hos, så er det blevet tid til at finde det rette produkt. I den forbindelse er det smart at læse anmeldelser, tests og vurderinger af andre kunder som har købt det samme produkt som dig. Der findes et væld af fine sider på internettet, hvor du kan læse tests af forskellige ting. Forbrugerrådet TÆNK har en glimrende hjemmeside, hvor du for eksempel kan læse om bedst i test vaskemaskiner og lignende.

Jo mere forhåndsviden om produktet, jo bedre køb

Som hovedregel kan du sige, at jo mere forhåndsviden du har om et produkt, jo bedre et køb vil du foretage. Derfor giver det altså god mening at bruge 10-30 minutter på at læse anmeldelser, tests og vurderinger af det produkt du har kig på. På den måde får du et super godt kendskab til, hvilke specifikationer og lignende du skal holde øje med, når du skal vælge produkt. Forhåndsviden er især en god ting, når der er tale om elektronikprodukter og møbler i den dyrere prisende.

Sovesofaen.dk er et godt eksempel

På Sovesofaen.dk kan du læse alt om sovesofaer. I den forbindelse kan du også blive klogere på, hvilke modeller og brands som klarer sig ekstra godt i form af den test du finder på hjemmesiden. Sådan en test af sovesofa er glimrende at læse, inden du beslutter dig for at købe. På den måde har du en god viden om, hvilke modeller og produkter som rent faktisk er værd at betale fuld pris for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *